Popular Front for the Liberation of Palestine (Lebanon): Eid Parades Lay Wreaths on the Shrines of the Martyrs! (23.4.2023)

The Popular Front for the Liberation of Palestine (active in the Nahr Al-Bared region) participated (with other Palestinian Factions and the Palestinian People’s Committee in the Nahr Al-Bared Concentration Camp) – took part in a procession for the laying of a wreath at the Shrines of the Martyrs – on the morning of Eid (24.4.2023)! The march started in front of President Yasser Arafat Square and led directly to the Concentration Camp Cemetery!

At the invitation of the Palestine Liberation Organization in Sidon and on the occasion of Eid al-Fitr – a delegation from the Popular Front for the Liberation of Palestine also participated in the Sidon region – led by its Official – Saeed Abu Yassin – its leadership and Cadres from the front, the Resistance Factions and the Popular Committees, together with a crowd of our people, laid a wreath on Shrines of the Martyrs of the Palestinian Revolution, whilst members of the PFLP delivered speeches on the occasion.


The Popular Front for the Liberation of Palestine in Tyre, along with the Palestinian resistance factions and popular committees, and the sons of our Palestinian people, participated in the Eid marches, laying wreaths of roses on the tombs of the martyrs in Burj al-Barajneh camp, al-Mashouq gathering, al-Rashidiyah and al-Qasimiyah camps, and Jim Jim cemetery, on the first morning. Happy Eid Al-Fitr days, and the Popular Front represented its leadership in the Tyre region, Tire camps and gatherings, and a crowd of staff and comrades, and speeches were delivered inspired by the occasion!

In the Burj al-Barajneh and Shatila Concentration Camps, the Comrades participated in laying wreaths on the Tombs of the Martyrs of the Palestinian Revolution in Shatila. The Front was represented by a member of its leadership in Lebanon – Mazen Desouki – and a number of male and female Comrades!

On the eve of Eid al-Fitr, at the invitation of the Fatah Movement in the North, along with its leadership, the Resistance Factions, the Palestinian Popular Committees, and our Palestinian people, the Popular Front participated in the Beddawi region, laying a wreath at the Tomb of the Martyrs of the Palestinian Revolution, whilst the Front was represented by its official in the Beddawi region – Abu Wael Abdul Wahab Ahmed Kaddoura – and a number of Comrades and staff, and the PFLP delivered a speech on this occasion!

At the invitation of the Palestinian Resistance Factions and Popular Committees in the North, the official of the Beddawi region, – Abu Wael Abdel Wahhab – participated (along with other Resistance Factions, Lebanese Parties, and Clerics), in the march of Eid al-Fitr – laying wreaths on the Shrines of the Martyrs – whilst speeches were delivered on this occasion – and the leadership of the Factions also accepted congratulations and blessings in The Popular Committee Hall situated in the Concentration Camp!

The Comrades in popular work toured the Tombs of the Martyrs of the Palestinian Revolution in Beddawi Concentration Camp and visited the Shrines of the Martyrs, and read Al-Fatihah for their pure souls on the morning of Eid Al-Fitr!

A Delegation from the leadership of the Beddawi region, which included the Official of Political Relations in the region – Ahmed Kaddoura – and a number of Staff together the leadership of the Front in Beddawi – toured the Concentration Camp Checkpoints, and a number of personalities, and Old Comrades and friends of the Front offered congratulations, happiness and blessings to them on the occasion of Eid Al-Fitr!

Palestinian (Arab) Language Article:

http://pflp-lb.org/news.php?go=fullnews&newsid=16040

الجبهة الشعبية لتحرير فلسطين في لبنان تشارك بمسيرات العيد ووضع أكاليل من الزهر على أضرحة الشهداء

لمكتب الإعلامي للجبهة الشعبية لتحرير فلسطين في لبنان
22-04-2023

شاركت الجبهة الشعبية لتحرير فلسطين في منطقة نهر البارد، مع الفصائل الفلسطينية واللجنة الشعبية الفلسطينية في مخيم نهر البارد بمسيرة وضع إكليل من الزهور، على أضرحة الشهداء، وذلك صباح يوم العيد 2023/4/21، حيث انطلقت المسيرة من أمام ساحة الرئيس ياسر عرفات إلى مقبرة المخيم.
و بدعوة من منظمة التحرير الفلسطنية في صيدا، ولمناسبة عيد الفطر السعيد، شارك وفد من الجبهة الشعبية لتحرير فلسطين في منطقة صيدا، تقدمه مسؤولها سعيد أبو ياسين، وقيادة وكوادر الجبهة، وفصائل المقاومة واللجان الشعبية، وحشد من أبناء شعبنا، بوضع إكليل من الزهر على أضرحة شهداء الثورة الفلسطينية، وألقيت كلمات بالمناسبة.
و شاركت الجبهة الشعبية لتحرير فلسطين في صور، إلى جانب فصائل المقاومة واللجان الشعبية الفلسطينية، وأبناء شعبنا الفلسطيني، بمسيرات العيد، ووضع أكاليل من الورد على أضرحة الشهداء في مخيم برج البراجنة، وتجمع المعشوق، ومخيم الرشيدية والقاسمية، ومقبرة جيم جيم، وذلك صباح أول أيام عيد الفطر السعيد، وقد مثل الجبهة الشعبية قيادتها في منطقة صور، ومخيمات وتجمعات صور، وحشد من الكادر والرفاق، وألقيت كلمات من وحي المناسبة.
وفي مخيمي برج البراجنة وشاتيلا، شارك الرفاق في وضع أكاليل من الزهر على أضرحة شهداء الثورة الفلسطينية في شاتيلا، ومثل الجبهة عضو قيادتها في لبنان مازن دسوقي، وعدد من الرفاق والرفيقات، وفي برج البراجنة مثل الجبهة عضو لجنة العلاقات السياسية أبو احد القفاص وعدد من الرفاق.
وعشية عيد الفطر السعيد، وبدعوة من حركة فتح في الشمال، وإلى جانب قيادتها وفصائل المقاومة واللجان الشعبية الفلسطينية، وأبناءشعبنا الفلسطيني، شاركت الجبهة الشعبية في منطقة البداوي، بوضع إكليل من الزهر على مثوى شهداء الثورة الفلسطينية، وقد مثل الجبهة مسؤولها في منطقة البداوي أبو وائل عبد الوهاب، وأحمد قدورة، وعدد من الرفاق والكادر والقيت كلمة بالمناسبة.
وبدعوة من فصائل المقاومة واللجان الشعبية الفلسطينية في الشمال، شارك مسؤول منطقة البداوي أبو وائل عبد الوهاب، إلى جانب فصائل المقاومة والاحزاب اللبنانية ورجال دين، في مسيرة عيد الفطر السعيد، ووضعإكليل على أضرحة الشهداء، وألقيت كلمات بالمناسبة، كما تقبلت قيادة الفصائل التهاني والتبريكات في قاعة اللجنة الشعبية في المخيم
وجال الرفاق في العمل الشعبي، بجولة شملت مقابر شهداء الثورة الفلسطينية في مخيم البداوي، وزيارة أضرحة الشهداءـ وقراءة الفاتحة على أرواحهم الطاهرة، وذلك صباح يوم عيد الفطر السعيد .
كما جال وفد من قيادة منطقة البداوي، ضم مسؤول العلاقات السياسية في المنطقة أحمد قدورة، وعددًا من الكادر وقيادة الجبهة في البداوي،على حواجز المخيم، وعلى عدد من الشخصيات، ورفاق قدامى وأصدقاء للجبهة، مقدمين التهاني والتبريكات لهم بمناسبة العيد، وذلك بمناسبة عيد الفطر السعيد